• Třikrát první v okresních kolech!
        • Třikrát první v okresních kolech!

        • Třikrát první v okresních kolech!

          Skvělého výsledku dosáhla tři družstva našich osmáků a deváťáků.

           

          V okresním kole soutěže „Finanční gramotnost“ zvítězilo družstvo ve složení Aneta Crhanová, Tadeáš Vymazal a Aneta Šiklingová. 

          V soutěži o zdravém životním stylu „Sapere- vědět, jak žít“ obsadili v okresním kole 1. místo žáci Samuel Hučín, Kristýna Křupková a Nikola Kuchařová.

          V okresním kole soutěže „Tuta via vitae“, která se zabývá znalostí dětí v problematice požární ochrany, civilní obrany, ochrany obyvatel a bezpečnostní problematiky, zvítězilo družstvo ve složení Jolana Moravcová, Valerie Barošová a Adéla Špalková.

           

          Všechna tři družstva postupují do krajských kol.

          Gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci školy, za vzornou přípravu a budeme držet palce v krajském kole.

          Jarmila Krupičková

      • ŠD 2. a 3. oddělení: Rej masek
        • ŠD 2. a 3. oddělení: Rej masek

        • Rej masek ŠD – 3. a 4. oddělení

          Dne 11. 2. 2016 se uskutečnil ve 3. a 4. oddělení „Rej masek“. Třídu zaplnily masky všeho druhu. Viděli jsme kuchaře, rytíře, princezny i fotbalisty… Proběhlo několik soutěží, u kterých se děti mohly pobavit a ukázaly své dovednosti. Všichni jsme si zatančili v rytmu hudby a nejvíce jsme se však těšili na tombolu. Každý vyhrál pěknou cenu a nikdo neodešel domů s prázdnou. Tímto děkujeme všem rodičům, kteří přispěli drobnými dárky do tomboly. A na závěr celého dne si děti pochutnaly na dortu od paní Antoníčkové, které také děkujeme.

          Vychovatelky: Nikola Běhalová a Kateřina Dostálíková

      • ŠD 3., 4. a 5. oddělení: Týden s Harry Poterrem
        • ŠD 3., 4. a 5. oddělení: Týden s Harry Poterrem

        • Týden s Harry Potterem

          Ve dnech od 22. do 26. února 2016 se ve 3., 4. a 5.oddělení školní družiny uskutečnilo týdenní motivační pásmo  ,,Týden s Harry Potterem.“

          V rámci příběhu o celosvětově známém čarodějnickém učni a jeho kamarádech z pera spisovatelky J.Rowlingové jsme plnili různé kouzelnické úkoly, skládali puzzle, vyplňovali  kvízy, vyráběli kouzelnické klobouky, či se vydali na dobrodružnou výpravu, na které jsme hledali poklad.

          Příjemnou tečkou byla diskotéka s pohoštěním, při které se dostatečně vyřádily v karnevalových maskách děti 5.oddělení.

          Vychovatelky Kateřina Dostálíková, Nikola Běhalová a Iva Friedbergová.

           

           

           

           

      • 3. A a 3. B v Planetáriu Brno
        • 3. A a 3. B v Planetáriu Brno

        • 3. A a 3. B v Planetáriu Brno

          Třeťáci se vydali za poznáváním vesmíru. Cílem bylo Planetárium v Brně a v něm nás čekal ASTRONAUT. Naučný program o planetách, souhvězdích a také o přípravě na pobyt ve vesmírné lodi nebo ve stavu beztíže. Občas se nám zamotala hlava nejen z krásy hvězd, ale i z rychlých záběrů zachycujících pocity dějící se v mozku astronauta. Venkovní prohlídka s dalekohledy a vesmírným vozítkem také všechny zaujala. Suvenýry v podobě barevných kamenů rovněž udělaly radost svým majitelům. Odjížděli jsme zase o něco chytřejší a spokojenější.   

          Mgr. Iveta Dragonová, Mgr. Hana Muchová