• Žákovský parlament - poděkování
        • Žákovský parlament - poděkování

        • Ráda bych touto cestou vyjádřila poděkování všem členům žákovského parlamentu za jejich nápady a aktivitu. Projevili jste chuť tvořit a nestát lhostejně stranou, snažili jste se přidat ruku k dílu a to se opravdu cení!

          Rovněž bych chtěla poděkovat všem pedagogickým i nepedagogickým pracovníkům za jejich podporu a ochotu podílet se na našich akcích.

          Tento školní rok byl ochuzen o pár krásných charitativních projektů, ale nezoufejme - příští rok bude jistě řada další příležitostí, jak vše nejen dohnat.

          Za žákovský parlament tak všem přeji krásné prázdniny a spoustu hezkých zážitků.

          Jana Kocourková

      • 5. místo v celostátním kole soutěže Finanční gramotnost
        • 5. místo v celostátním kole soutěže Finanční gramotnost

        • Naši deváťáci - Eliss Jiráková, Jirka Michalec a Míša Straková - kteří zvítězili v krajském kole soutěže Finanční gramotnost, postoupili do celostátního kola.

          Situace s COVID-19 však organizátorům neumožnila toto celostátní finále, které se mělo konat v prostorách ČNB v Praze, uskutečnit. Žáci tak bohužel přišli o tu neopakovatelnou atmosféru finálového kola, na což by určitě vzpomínali. Výsledky byly nakonec vyhodnoceny na základě výsledků dosažených v krajských kolech.

          Naše družstvo deváťáků obsadilo krásné 5. místo.

          K tomuto skvělému umístění jim blahopřejeme a děkujeme za vynikající reprezentaci školy.

          Všem bych ještě chtěla popřát hodně úspěchů na střední školách, kde budou po prázdninách studovat. Ať jsou tak skvělí, jako byli na naší základní škole.

          Mgr. Jarmila Krupičková

      • Krajské kolo biologické olympiády
        • Krajské kolo biologické olympiády

        • Dne 7. 6. 2020 se uskutečnilo distanční krajské kolo Biologické olympiády ve dvou kategoriích (kategorie D: 6. a 7. ročník; kategorie C: 8. – 9. ročník). Téma bylo stejné jako ve školním kole „Život ve vodě“.

          I přes bojové podmínky, které teď panují, se nám podařilo „nalákat“ 5 soutěžících naší školy. Žáci byli šikovní a bojovali do poslední minuty. I když se jednalo o kolo krajské, výsledky jsou za všechny kraje dohromady.

          V kategorii D soutěžilo celkem 578 žáků. Neobsadili jsme sice první příčky, ale i tak za zmínku stojí krásné 179. místo pro Barboru Jančekovou (7. A), 195. místo obsadil František Pavelka (6. B) a 385. místo Honzík Mucha (6. B).

          V kategorii C soutěžilo celkem 530 žáků. 386. místo obsadila Ela Haluzová (8. A) a 403. místo Filip Malý (8. B).

          Děkujeme všem zúčastněným, každá zkušenost je dobrá zkušenost. J

          Mgr. Anna Lovichová